کد خبر 161923
۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۵

مدیر شبکه دو سیما:

عوامل سریال بچه زرنگ با عشق به شهدا کار کردند

عوامل سریال بچه زرنگ با عشق به شهدا کار کردند

مدیر شبکه دو سیما با اشاره به اینکه عوامل سریال بچه زرنگ با عشق به شهدا کار کردند، گفت: تلاش کردیم اندکی از زیست و زندگی شهدا را در قاب تلویزیون به تصویر بکشیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات؛ حامد بامروت نژاد مدیر شبکه دو سیما در مراسم تجلیل از هنرمندان و دست اندرکاران مجموعه تلویزیونی بچه زرنگ که با حضور امیر حسین قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، اظهار داشت: می‌توانم شهادت بدهم که همه عوامل درگیر با پروژه بچه زرنگ با حسرت و عشق برای شهدا کار کردند.

وی با بیان اینکه نیت ما و تلاش ما برای خدمت به شهدا بود و همه آن چیز که بلد بودیم را به میدان آوردیم، گفت: تلاش کردیم اندکی از زیست و زندگی شهدا را در قاب تلویزیون به تصویر بکشیم.

مدیر شبکه دو سیما اذعان داشت:  باید تشکر کنیم از خانواده شهدا. آنان یکی از نقاط قوت این سریال بودند که با همراهی خود چه قبل از تولید، چه در هنگام تولید و چه پس از آن یاری گر ما شدند.

بامروت نژاد خاطر نشان کرد: یقینا تصویر ارائه شده از شهدا در این فیلم بسیار عقب تر از چیزی است که در زندگی واقعی شهدا می گذشته ولی امیدمان به این بود که بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که بخشی از جامعه را با شهدا آشنا کنیم و امیدواریم که چنین اتفاقی رخ داده باشد.

وی با اشاره به پیامک های ارسال شده از سوی مخاطبان گفت: اینکه مردم به دنبال پیدا کردن مزار شهدای این سریال هستند یعنی اینکه ما یک گام جلو نهاده ایم.

مدیر شبکه دو سیما تاکید کرد: سازندگان بچه زرنگ در سرما و گرما، سختی تولید را حتی در وضعیت بی پولی به جان خریدند که می بایست از آنان تقدیر به عمل آورد.

برچسب‌ها