کد خبر 157211
۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۲

سرطان یکی از نتایج استفاده مجدد از روغن مصرف شده در غذا‌ها

سرطان یکی از نتایج استفاده مجدد از روغن مصرف شده در غذا‌ها

متخصص تغذیه گفت: استفاده مجدد از روغن مصرف شده در غذا‌ها سبب ایجاد بیماری سرطان در انسان می‌شود.

به گزارش گروه سلامت حیات؛  حسین زاده، متخصص تغذیه گفت: سرخ کردن غذا‌ها عادت صحیحی نیست و باید از روش‌های جایگزین سرخ کردن برای افزایش طعم غذا‌ها استفاده شود.

او بیان کرد: روش‌های جایگزین سرخ کردن غذا مانند استفاده از ماهیتابه‌های رژیمی، پخت مواد غذایی در فر، هوا پز کردن و آب پز کردن و غذا‌ها است.

او تصریح کرد: گاهی اوقات که سرخ کردن غذا ضرورت دارد نباید از روغن مصرف شده، استفاده کرد، زیرا وقتی روغن‌ها در معرض حرارت قرار مز گیرند، رادیکال‌های آزاد، اکسیدان و مواد سرطان زا تولید می‌کنند که این هر دفعه که روغ حرارت می‌بیند میزان تولید این مواد مضر افزایش می‌یابد.

حسین زاده ادامه داد: این مواد آسیب زا مانند گلوله‌های تفنگ هنگام ورود به بدن به همه سلول‌ها حمله می‌کنند و باعث رشد بیش اندازه سلول‌ها و ایجاد سرطان می‌شوند.

حسین زاده بیان کرد: بنابراین هنگامی که افراد از روغن‌هایی که چند دفعه مصرف شده استفاده می‌کنند احتمال آسیب به بدن را افزایش می‌دهند.

او ادامه داد: اگر سایر عوامل خطرزا مانند استرس و وزن بالا نیز در زندگی انسان وجود داشته باشد، این مواد آسیب زا سبب ایجاد بیماری سرطان می‌شوند.

متخصص تغذیه بیان کرد: افراد برای سرخ کردن غذا از حرارت کم و روغن‌های مخصوص سرخ کردنی استفاده کنند همچنین یک دفعه از روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کنند و مقدار اضافه آن را دوباره مصرف نکنند.

برچسب‌ها