کد خبر 153738
۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵

حجت الاسلام ادیانی:

مشکل دشمن اسلام و حاکمیت ایران است

مشکل دشمن اسلام و حاکمیت ایران است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: مشکل دشمن ایران نیست، بلکه با اسلام و حاکمیت آن در کشور مشکل دارند و با تمام توان قصدشان ضربه زدن و حتی براندازی نظام است.

به گزارش گروه اجتماعی حیات؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی در جلسه توانمند سازی مدیران تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی اظهار کرد: سوال اساسی این روزها این است که  چرا اغتشاشات وجود دارد؟ باوجود این همه دشمن خارجی و داخلی  بعد از انقلاب اسلامی، وجود فتنه و اغتشاشات دور از ذهن نیست، چون مشکل دشمن ایران نیست  بلکه با اسلام و حاکمیت آن در کشور مشکل دارند و با تمام توان قصدشان ضربه زدن و حتی براندازی نظام است.

وی گفت: البته ما نباید نسبت به کارهای ضد فرهنگی آنان، بی تفاوت باشیم چون تا روزی که این سرزمین مهد پرورش پاکباختگان صدیقه اطهر باشد، آنها با این تفکر مخالفند. اگر دشمنی نکنند، اغتشاش نکنند، باج نخواهند، جای سوال است و به تعبیر سید اسلام آنها از اسلام ناب محمدی و قوی می ترسند.

ادیانی ادامه داد: البته همیشه این نزاع و درگیری، بنا به یک سنت الهی، بین جبهه کفر و توحید وجود داشته و دارد.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه افزود: چهره کفر را هیچ وقت فراموش نکنید؛ .چه مرئی و  چه نامرئی را هیچ وقت فراموش نکنید، این عده هیجانی که آمدند ،این عده احساسی که آمدند، اینها بازیگران کارگردان‌های نامرئی دشمن هستند و دشمن از جایی ضربه میزند که شما نمی‌بینید و گمان نمی کنید، لذا یک لحظه غفلت از دشمن، ممکن هست حادثه های شدیدتر از این را خلق کند.

وی ادامه داد: پس این اغتشاشات امری طبیعی و این اولین و آخرین فتنه نخواهد بود.

نماینده ولی فقیه در انتظامی  کل کشود خاطر نشان کرد: انس به قرآن و مفاهیم آن را در بین کارکنان نهادینه کنید. به سرنوشت طاغوت دچار خواهیم شد، اگر یاد خدا را فراموش کنیم، خانواده ها بایستی ولایت امام علی علیه‌السّلام  و ولایت فقیه را به فرزندان بیاموزید.

برچسب‌ها