به گزارش «حیات»، در آستانه پنجمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترینهای آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی و تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی در این عزیزان برگزار شده است. از ویژگیهای شاخص این جشنواره آن است که سرآمدان تحصیلی بهعنوان دستاوردهای طرح شاهد به جامعه معرفی میشوند.
آنچه در پی میآید گفتگوی خبرنگار حیات با «مهدی حمید» فرزند جابر حمید جانباز معزز 25 درصد از برگزیدگان این جشنواره است. وی حائز رتبه اول رشته مهندسی صنایع مقطع دکتری تخصصی میباشد.
مهدی حمید گفت: من متولد سال 1365 در تهران هستم. در دانشگاه تهران رشته مهندسی صنایع، مقطع دکتری مشغولبهتحصیل میباشم. قبل از آنکه وارد رشته مهندسی صنایع بشوم راجعبه آن تحقیق کردم و متوجه شدم که روحیهام با رشتهای که انتخاب کردم سازگار است، همچنین پشتکار زیاد سبب شد که در این زمینه پیشرفت کنم.
وی در ادامه اضافه کرد: در رشتهی مهندسی صنایع ابتدا مسئله و مشکل را بررسی و شناسایی میکنیم وبعد راهکارهای مختلفی برای حل آن مشکل ارائه میدهیم که نیاز به خلاقیت زیادی دارد. همچنین جستجوکردن در پایگاههای اطلاعاتی مختلفی که وجود دارد باعث جذب کردن من به این گرایش شد که هم بتوانم مشکل را بررسی کنم و از طریق رویکردها و ابزارهای مختلف برای آن مسئله راهکاری موثر پیدا کنم.
وی در ادامه افزود: 32 مقاله بینالمللی در زمینه رشته تحصیلیام به چاپ رساندم و مدیر عامل یک شرکت خصوصی در حوزه سلامت هستم و مسائلی که مرتبط با بخشهای سلامت است از قبیل اتاقعمل، بیمارستان و بحثهای کرونایی را بررسی و برای حل موانعی که سر راه است راهکار مییابیم. در حال حاضر مشغولبه طراحی نرم افزار برای اتاقعمل و مراقبت از بیماران سرطانی و نوبتدهی آنلاین بیماران هستیم و نرمافزاری برای زمانبندی پرستاران در بیمارستان طراحی کردیم، همچنین در حال طراحی یک مجله خبری مختص به داروسازی هستیم.
وی در ادامه بیان کرد: توصیه و پیشنهادم برای دانشجویانی که در حال تحصیل رشتههای مختلف هستند تقویت زبان بینالمللی ترجیحا زبان انگلیسی است فرقی ندارد که در چه مقطعی تحصیل میکنند و همچنین برای دانشجویان مهندسی خواندن زبان برنامهنویسی خیلی تاثیرگذار و مفید است. اگر جلسهای با مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل شود خیلی از دغدغهها و چالشهایی که با آن مواجه هستیم برطرف خواهدشد و برای دانشجویان نسل جدید ممکن است خیلی اثرگذار باشد. درخواست و تقاضایی که از بنیاد شهید و امور ایثارگران دارم برای فرصت مطالباتی و پیوستن به اعضای هیئت علمی دانشگاه خوب است زیرا تمامی شرایط لازم را برای تحقق این کار دارم.
وی در پایان گفتگو گفت: پیشرفت علمی دانشجویان و آرمانگرائی در مسائل علمی مانند فتح کردن قله است و خوب درس خواندن، علمآموزی، پژوهش و جدیت در کار اصلی دانشجوئی یک جهاد محسوب میشود. باید تمام تلاش خود را برای آنکه فردی اثرگذار و مفید برای مردم و جامعه باشیم انجام دهیم.
انتهای پیام/