کد خبر 147250
۳۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶

اشتغال ۶۶۵ نفر از ایثارگران استان همدان در سال گذشته

اشتغال ۶۶۵ نفر از ایثارگران استان همدان در سال گذشته

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان در خصوص حمایت از ایثارگران جویای کار و ایجاد اشتغال گفت: در سال ۱۳۹۸ که سال «رونق تولید» نامگذاری شده بود، ۶۶۵ نفر از ایثارگران استان مشغول به کار شدند.

به گزارش پایگاه خبری حیات، ناصر عارف، در گفت و گو با سایت ایثار استان ضمن اعلام این خبر گفت: ۵۱۹ نفر از عزیزان ایثارگر که واجد شرایط بودند، از تسهیلات خود اشتغالی بهره‌مند شدند و ۱۴۶ نفر نیز با شرکت در آزمون‌های استخدامی در دستگاهای اجرایی پذیرفته شدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان بیان کرد: از میان ایثارگرانی که خوداشتغالی ایجاد کرده‌اند ۳۵۲ نفر با بهرمندی از ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات روستایی، ۷۵ نفر با استفاده از ۵۰۰ میلیون تومان وام مشاغل خانگی، ۱۲ نفر با استفاده از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات منابع داخلی بانک توسعه تعاون و ۸۰ نفر نیز با دریافت دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه در بخش‌های تولیدی، خدماتی و رفاهی مشغول به کار شده‌اند.

برچسب‌ها