کد خبر 142559
۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در گفت و گو با حیات:

ایثارگران برای دریافت تسهیلات خسارت سیل در اولویت قرار می گیرند

ایثارگران برای دریافت تسهیلات خسارت سیل در اولویت قرار می گیرند

حیات: مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با اعلام این که سیل اخیر خسارت هایی را به خانواده های شاهد و ایثارگر وارد کرده است از رایزنی با دستگاه های دولتی برای در اولویت قرار گرفتن خانواده های شاهد و ایثارگر برای دریافت تسهیلات خبر داد.

رجبعلی راهی با اعلام این که خوشبختانه تا کنون هیچ گونه خسارت جانی به خانواده های شاهد و ایثارگر در فارس وارد نشده است به خبرنگار پایگاه خبری حیات گفت: سیل اخیر خسارت های فراوانی را به استان فارس وارد کرده در همین راستا برخی از منازل مسکونی ایثارگران در مناطق سعدی و بهارنارنج شیراز دچار آب گرفتگی شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون همکاران ما به کمک استانداری و فرمانداری ها در صدد شناسایی میزان دقیق خسارت های وارد شده به خانواده های ایثارگران هستند و زمانی که میزان دقیق این خسارت ها مشخص شود آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
راهی با اشاره به مشخص نبودن میزان تسهیلات پرداختی به خانواده های آسیب دیده گفت: از آنجایی که هنوز میزان دقیق خسارت ها مشخص نیست به همین خاطر رقم کمک هزینه بازسازی منازل مسکونی هنوز از سوی بنیاد شهید و امر ایثارگران مرکز به ما اعلام نشده است.

برچسب‌ها