به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، علی اصغر حلیمیاصل متخصص اطفال و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان این مطلب که تغذیه با شیرمادر سبب رشد و تکامل مطلوب و بقاء کودک میشود، گفت: شیر مادر حاوی انواع سلولهای زنده دفاعی و عوامل مهم حفاظتی و ضد میکربی است که شیر خشک (از شیر گاو تهیه میشود) فاقد آن است.
وی افزود: ترکیب شیر مادر برحسب سن و نیاز شیرخوار و همچنین از شروع تا پایان هر وعده تغذیه با شیر مادر، مابین دفعات مختلف شیردهی و نیز در طول روز، تغییر میکند.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: تغذیه کودک تا ۶ ماهگی به طور انحصاری با شیر مادر انجام میشود و تنها نیاز به مصرف قطره ویتامین A+D میباشد، از پایان ۶ ماهگی نیز، تغذیه تکمیلی با دستور پزشک آغاز میشود.
حلیمیاصل همچنین گفت: اگر مادر شیرده، دچار استرس و نگرانی باشد، روی طعم و بوی شیرش تاثیر منفی خواهد داشت، بطوری که کودک ممکن است از شیرخوردن امتناع کند، حتی افزایش ضربان قلب مادر که به دنبال استرس ایجاد میشود، توسط شیرخوار حس میشود و کودک را از آغوش مادر، دور میکند.
نظر شما