به گزارش گروه وبگردی حیات؛ بورانی کدو جلوایی را میتوان آن را یکی از غذاهای سنتی ایرانی نامید، چراکه از مدتها قبل انواع بورانی در سفرههای ایرانی بعنوان غذای ساده ناهار یا شام وجود داشته است. بورانی از ترکیب ماست و ادویه با صیفی و سبزیجاتی مانند خیار، کدو سبز، اسفناج، بادمجان و… تهیه میشود و به عنوان یک پیش غذا یا همراه با غذا مصرف میشود.
مواد لازم
پورهی کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
ماست: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
روغن: ۱ قاشق مرباخوری
دانه خردل: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره: ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحلهی اول
برای تهیه بورانی کدو حلوایی با ماست ابتدا کدو حلوایی را خوب بشویید و بعد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آن در قابلمهای همراه با آب بریزید و اجازه دهید خوب بپزد.
مرحلهی دوم
کدو حلواییهای پخته شده را با قاشق از پوست جدا کنید و آنها را در دستگاه غذاساز بریزید یا با استفاده از چنگال آن را له کنید تا تبدیل به پوره شود.
مرحلهی سوم
حالا در ظرف بزرگی ماست را بریزید و پورهی کدو حلوایی را به آن اضافه کنید.
مرحلهی چهارم
روغن را یک در تابه بریزید. بعد از داغ شدن روغن روی حرارت، دانههای خردل را هم آن اضافه کنید و حدود ۴ تا پنج دقیقه تفت دهید.
مرحلهی پنجم
دانهی خردل را به همراه پودر زیر و نمک و فلفل به ظرف ماست و کدو حلوایی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بورانی کدو حلوایی شما آماده است.
به این نکات توجه کنید
*بهتر است بعد از تهیه بورانی آن را در ظرف در داری بریزید و به مدت حداقل نیم ساعت در بخچال بگذارید تا طعمهای آن به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و جا بیفتند.
*برای اینکه کدو حلوایی طعم بهتری بگیرد، میتوانید آن را به جای آبپز کردن، کبابی کنید.
*اگر طعم دانهی خردل را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید و از دارچین برای طعمدار کردن این بورانی استفاده کنید.
نظر شما